Kunstbloem Bessen – 102cm – rood

4.99

Wonen | No brand | Woonaccessoires | Rood | Voor 23:59 besteld is morgen in huis

Artikelnummer: 8720987310399 Categorie: Tag:

Beschrijving

De kunstbloem “Bessen” van Blokker, met een hoogte van 102 cm en uitgevoerd in een levendige rode kleur, biedt een prachtige decoratieve toevoeging aan je interieur. Deze kunstbloem is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van bessen na te bootsen, met alle voordelen van duurzaamheid en onderhoudsgemak.
Het ontwerp van de kunstbloem is realistisch en gedetailleerd, waarbij de rode bessen natuurgetrouw zijn vormgegeven om een levendige en kleurrijke uitstraling te bieden. De takken en bladeren zijn zorgvuldig gemaakt om een natuurlijk effect te geven, wat bijdraagt aan de authenticiteit van de bloem.
Met een hoogte van 102 cm is deze kunstbloem ideaal voor het plaatsen in een vaas op de vloer, op een bijzettafel of als onderdeel van een groter bloemstuk. Het vereist geen water of speciale verzorging, waardoor het altijd zijn frisse en levendige uitstraling behoudt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verwelking.
Of je nu je interieur wilt verfraaien met een vleugje natuurlijke schoonheid of op zoek bent naar een onderhoudsvrije manier om kleur toe te voegen aan je ruimte, de kunstbloem “Bessen” van Blokker in rood is een perfecte keuze voor elke decoratiestijl.

No brand

Woonaccessoires

Rood