Aanbieding!

Draadloos LED Lampje Met Bewegingssensor

Oorspronkelijke prijs was: €29.95.Huidige prijs is: €9.95.

VoordeelVanger | ⚡️ OUTLET ⚡️, INLADEN, 1+1 GRATIS, Kortingscode: 1+1 gratis

Artikelnummer: 8720573676052 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit LED lampje met bewegingssensor biedt een slimme en draadloze verlichtingsoplossing voor elke ruimte in huis. Het compacte design van 7 x 7 x 2 cm maakt het lampje ideaal voor smalle of donkere ruimtes zoals gangen, kasten, of trappen. Dankzij de ingebouwde bewegingssensor schakelt het licht automatisch in zodra het donker is en beweging wordt gedetecteerd, en schakelt het zichzelf weer uit na 25 seconden inactiviteit, wat zorgt voor extra gemak en energiebesparing.
De warm witte verlichting zorgt voor een zachte, rustgevende sfeer, perfect voor ’s nachts zonder dat het te fel is. Het draadloze ontwerp en de zelfklevende achterkant maken installatie eenvoudig zonder gedoe met snoeren of gereedschap. Plaats het lampje waar je maar wilt – van de kledingkast tot trappenhuis of garage – voor directe verlichting wanneer je het nodig hebt. Werkt op 3x AAA batterijen, welke niet zijn inbegrepen.
Of je nu een handig nachtlampje zoekt of extra verlichting in krappe ruimtes, dit LED lampje met bewegingssensor biedt stijl, functionaliteit en gemak in één!