Aanbieding!

Fietspomp Met Drukmeter

Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €14.95.

VoordeelVanger | ⚡️ OUTLET ⚡️, LAATSTE VOORRAAD, INLADEN, 1+1 GRATIS, TOOL SALE, SNELLE LEVERING

Artikelnummer: 8721178202776/8721178202776 Categorie: Tag:

Beschrijving

Maak kennis met de Benson Fietspomp met Manometer, ontworpen voor fietsers die streven naar optimale bandenspanning. Deze fietspomp is een onmisbaar accessoire voor elke fietsliefhebber, geschikt voor zowel recreatief als professioneel gebruik.
Precisie en Gemak in Eén
De Benson Fietspomp is uitgerust met een precisie manometer, waardoor u de bandenspanning nauwkeurig kunt aflezen en aanpassen. De manometer is duidelijk afleesbaar en helpt u om uw banden op de juiste spanning te houden, wat bijdraagt aan een betere fietsprestatie en minder slijtage aan de banden. De fietspomp beschikt over een 65 cm lange slang met een dubbel ventiel, geschikt voor zowel Presta- als Schrader-ventielen.
Krachtig en Duurzaam Ontwerp
Met een maximale drukcapaciteit van 120 psi (8 bar) biedt de Benson Fietspomp voldoende kracht om uw banden snel en efficiënt op te pompen. Het stevige ontwerp garandeert een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. De fietspomp is eenvoudig te gebruiken en is voorzien van een brede voet voor extra stabiliteit tijdens het pompen.