Nintendo Switch | The Smurfs 2 in 1 Game Collection

34.99

Microids | Nintendo Switch | Game Compilaties | Nieuw | Leeftijd 3

Artikelnummer: NDG7904050295 Categorie: Tag:

Beschrijving

Smurfen 2 in 1 Game Collection bevat:
– The Smurfs Mission Villeaf
– Smurfs Kart

The SMURFSMISSION VILEAF

Ga op avontuur om je bos te redden!

In een stoffig grimoire heeft tovenaar Gargamel zojuist de formule van een kwaadaardige plant in handen gekregen: de VILEAF.

Deze plant produceert “VILETRAP”-zaden, die Smurfen kunnen aantrekken en gevangen zetten… maar deze VILETRAP-planten vormen ook een groot gevaar voor het bos, aangezien ze GIFTIG zijn, vooral voor de sarsaparilla-velden!

Papa Smurf besluit enkele van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te vinden voor een superkrachtig tegengif voor alle planten die ziek zijn door de VILEAF.

Dankzij de SMURFIZER, een uitvinding van Handige Smurf, ga je op avontuur om de ingrediënten te vinden en je mede-Smurfen te bevrijden… en het hele dorp te redden!

The SMURFSKart
”Wie wordt de snelste Smurf van de stad?”

Dat is de vraag die je moet beantwoorden in dit dynamische kartracespel in de wereld van de Smurfen!

De hele familie kan één Smurf, zijn kart en speciale kracht kiezen, en dan ben je klaar om op wilde races te gaan!

Maak de beste start, vind snelkoppelingen en gebruik de juiste items op het juiste moment om je tegenstanders te passeren!

Speel alleen of met vrienden en familie, of je nu een beginner bent of de meest getrainde chauffeur… je kunt de eerste plaats behalen en anderen laten zien wie de snelste Smurf aller tijden is!