Nintendo Switch | Ufouria: The Saga 2

0.00

Sunsoft | Nintendo Switch | Platform Game | Nieuw | Leeftijd 3

Artikelnummer: NDG7517331840 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ontdek de unieke en gekke wereld van SUNSOFT’s Ufouria in dit op verkenning gebaseerde side-scrolling spel. Het terrein van de levels verandert elke keer dat je speelt met nieuwe geheimen om te ontdekken. Laat je betoveren, troosten en kietelen door de zachte viltachtige remake van de vreemde-maar-schattige wereld van Ufouria!

Een authentieke evolutie van de originele ‘Ufouria’!
Rampage door de fluffy viltwerk kunst-en-knutselrecreatie van de wereld van Ufouria, met je trouwe bemanning van het originele spel in deze op verkenning gebaseerde actie side-scroller. Natuurlijk zijn nieuwkomers in Ufouria ook welkom!

Beleef een avontuur in de met liefde gecreëerde, gekke wereld van Ufouria!
Bekende personages en levels uit het originele spel zijn terug, getransformeerd van hun formele pixel art naar charmant handgemaakt viltwerk. Iron bead artwork is ook een eerbetoon aan de nostalgische gepixelde look van het origineel.
Kijk naar alle overeenkomsten en verschillen als je het origineel eerder hebt gespeeld!

Elke keer dat je speelt, een ander parcours!?
De verschillende levels uit het originele spel veranderen nu willekeurig elke keer dat je binnenkomt, wat elke keer weer voor een nieuwe uitdaging zorgt! Nieuwe personages die zich bij je crew voegen, laten je meer gebieden bereiken. Je kunt zelfs gebieden vinden die helemaal niet in het originele spel zaten…

Popoons zijn nu een superkrachtig schoonmaakmiddel!
Een nieuwe bedreiging, eentje die niet in het origineel zat… de icky Bumyon verschijnt! De lastige Bumyon blijft aan alles en iedereen plakken en is behoorlijk irritant, maar op de een of andere manier kunnen Hebe en zijn crews ze perfect tegengaan met hun Popoons. Ruim de Bumyons op die de planeet bezaaien en dwarsboom de kwade plannen van de Utsujin!