PlayStation 5 | Way of the Hunter Wild Expeditions

0.00

THQ Nordic | PlayStation 5 | Simulatie | Nieuw | Leeftijd 16

Artikelnummer: NDG8806844277 Categorie: Tag:

Beschrijving

Way of the Hunter – Wild Expeditions is de ultieme compilatie van jachtgebieden over de hele wereld. In deze authentieke jachtsimulatie kun je de uitgestrekte wildernis in de game verkennen en al je jachtfantasieën vervullen. In de wijde wereld van Way of the Hunter kun je de vele verhaallijnen in jachtgebieden over de hele wereld volgen, de uitdagingen van ethisch jagen onder de knie krijgen en intrigerende gevallen van onethisch gedrag oplossen. Of ga op vrije jacht en verken de adembenemende landschappen van Noord-Amerika, Europa, Nieuw-Zeeland en Afrika om meer te leren over habitats, het gedrag van dieren en uiteindelijk hoe je de conditie van dieren kunt beheersen om de zeldzaamste en indrukwekkendste trofeeën te oogsten.

Deze nieuwste editie bundelt 6 enorme jachtgebieden en bevat behendige UTV’s voor offroaden. Dit alles is verrijkt met de cosmetica van het Hunter’s Pack en het Outfits Pack: 5 alternatieve outfits voor je speelbare jagers, een prachtig gegraveerd antiek jachtgeweer, een cameo paintjob voor de auto en een indrukwekkend standbeeld van houtsnijwerk voor je jachthuis in Transsylvanië.

Wild Expeditions bevat 6 geweldige DLC’s:

– Tikamoon Plains is een enorm nieuw jachtgebied in Afrika. Verken diverse landschappen, van winderige bergen tot dodelijke woestijnen en uitgestrekte savannen vol leven. Ga mee met Malachi, een professionele jachtgids, terwijl hij een groep avonturiers door de spannende wereld van Tikamoon Plains leidt, geïnspireerd op de Afrikaanse wildernis. Inclusief boogschieten en 2 topklasse jachtbogen.

– Aurora Shores is een adembenemend jachtgebied in het noordelijkste deel van de VS, de wildernis van Alaska. Als pas afgestudeerde van de Wildlife Trooper School is het jouw taak om de natuurlijke rijkdommen van Aurora Shores te beschermen. Verken de ongerepte natuur met rijke populaties wilde dieren, zoals Kodiak beren, Roosevelt elanden, Wood bizons en nog veel meer. Inclusief kruisbogen.

– Matariki Park in Nieuw-Zeeland biedt een opmerkelijke mix van biomen. Doorkruis heuvelachtig of bergachtig terrein, het thuis van de unieke Himalayatahr en het machtige Sambarhert, en waag je in de laaglandbosgebieden, het domein van het majestueuze edelhert. Dompel jezelf onder in de schoonheid van de natuur en de levensechte wilde dieren die je urenlang bezig zullen houden, terwijl je tegelijkertijd inzicht krijgt in unieke lokale gewoonten en tradities.

– Lintukoto Reserve is een verbazingwekkend jachtgebied in Scandinavië en de nieuwste toevoeging aan Way of the Hunter. Beleef de avonturen van jachtopziener Mikael en ontdek de natuur en dieren van het Europese noorden.

– Het Outfits Pakket bevat een origineel kostuum voor elk personage – River, April, Wallace, Jackie en Malachi, bruikbaar in Free Hunt en Multiplayer modus.

– Hunter’s Pack: een jachtgeweer met gravures, een paintjob voor de auto en een uit hout gesneden moeflonbeeld voor in de lodge.

0.00

29.99