Aanbieding!

Smart Wifi Camera 1080p

Oorspronkelijke prijs was: €49.95.Huidige prijs is: €14.95.

VoordeelVanger | ⚡️ OUTLET ⚡️, INLADEN, SNELLE LEVERING, DAGDEALS ⏰

Artikelnummer: 8711252264660 Categorie: Tag:

Beschrijving

Altijd een oogje in het zeil houden, zelfs als je niet thuis bent? Met de Alpina Smart Home wifi-camera heb je die gemoedsrust binnen handbereik. Deze slimme camera plaats je moeiteloos in elke kamer en geeft je dankzij een draaihoek van 330° en een kantelfunctie van 80° altijd een volledig overzicht. Of je hem nu als babyfoon, huisdiercamera of bewakingscamera gebruikt, via de Alpina Smart Home-app bekijk je live beelden en ontvang je meldingen bij geluid of beweging. Dankzij de Full HD-kwaliteit en nachtzicht heb je altijd scherp beeld, zelfs in het donker. En met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand communiceren. De strakke witte of grijze behuizing zorgt ervoor dat hij in elk interieur past.
Alpina Smart Home of Tuya appWanneer je op vakantie, je werk of ergens anders buitenshuis bent wil je natuurlijk ook een oogje in het zeil blijven houden. Dit doe je gemakkelijk met de Alpina Smart Home of Tuya app, die je kunt downloaden via de Google Play (Android) of App store (iOS). Wanneer de app op je smartphone staat kun je vanaf een afstand live-beelden vanuit huis ontvangen, de camera draaien en kantelen en gesprekken in twee richtingen voeren. Je ontvang daarnaast push meldingen op het moment dat de camera geluid of beweging oppikt.
Pan en tilt
Waar de meeste camera's slechts een aanblik van een ruimte kunnen geven, krijg je met de Alpina Smart Home Wifi camera een volledig overzicht van de kamer. De bewakingscamera kan namelijk tot 330° om zijn eigen as draaien en heeft een kantel functie waarmee je de camera op en neer kunt bewegen.