Aanbieding!

Orthopedisch Leg Cool Pillow

Oorspronkelijke prijs was: €99.95.Huidige prijs is: €19.95.

VoordeelVanger | ⚡️ OUTLET ⚡️, VOORDEEL DROGISTERIJ, INLADEN, 1+1 GRATIS, Kortingscode: 1+1 gratis, SLAAPKAMER STUNTPRIJZEN, WOON SALE

Artikelnummer: 8721055880677 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit orthopedische beenkussen is ontworpen om de heupen, benen en wervelkolom te helpen uitlijnen, en biedt comfort en ondersteuning gedurende de nacht. Het unieke taps toelopende ontwerp past bij de natuurlijke kromming van uw benen, stabiliseert het bekken en de onderrug om de natuurlijke uitlijning te herstellen en de druk op de knieën, heupen en onderrug te verminderen. Het kussen wordt door artsen aanbevolen om de slaaphouding te verbeteren en ongemak te verlichten.
Het innovatieve ontwerp is voorzien van een verkoelende gel die de warmteopbouw tussen de benen reguleert, wat zorgt voor een koele en ononderbroken nachtrust. Het kussen beweegt gemakkelijk met u mee en blijft de hele nacht op zijn plaats, terwijl de afneembare en wasbare hoes is gemaakt van 100% bamboevezels, waardoor het ademend, antibacterieel, hypoallergeen en natuurlijk warmteafvoerend is. Dit product is ook ideaal voor gebruik tijdens de zwangerschap.