Aanbieding!

XL Solar Spot Light Met Schemersensor

Oorspronkelijke prijs was: €59.95.Huidige prijs is: €17.95.

VoordeelVanger | ⚡️ OUTLET ⚡️, Stapelkorting -€2 p.st., TUINVERLICHTING, HERFSTDEALS, INLADEN

Artikelnummer: 8720573161305 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een stijlvolle en energiezuinige manier om je tuin te verlichten? Zoek niet verder, de Solar Spot Light met bewegingssensor is precies wat je nodig hebt! Deze moderne zonne-energie lamp met handige grondpen is niet alleen praktisch, maar ook supermakkelijk te installeren.
Met handige sensoren
De Solar Spot Light heeft een schemer sensor zodat hij automatisch aangaat in het donker. Zodra er beweging wordt gedetecteerd binnen 6 meter, springt de lamp vanzelf aan. En met drie instelbare standen bepaal je zelf of je 50% of 100% licht wilt, of hem liever even uit laat. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de lamp op volle sterkte te laten schijnen in het donker en geen gebruik te maken van de bewegingsensor wanneer je hem voor je planten gebruikt.
Krachtige LED verlichting
Dankzij de ingebouwde schemersensor en de krachtige Li-ion accu geniet je tot wel 6 uur lang van helder licht, zelfs nadat de zon onder is gegaan. Uniek aan deze lamp is dat hij erg fel is voor een solar lamp. Gemaakt van duurzaam kunststof, is deze lamp klaar voor elk weertype. En het beste van alles? Geen gedoe met kabels – de kracht van de zon doet het werk voor je!
Breng stijl, gemak en slimme verlichting naar je buitenruimte met de Solar Spot Light. Zo slim kan verlichting zijn!